Burgers Zoo

10 october 2012 – In het jaarprogramma van ons groepje hobby fotografen is haast elk jaar wel het bezoek aan een dierentuin ingepland. Ook dit jaar weer en wel naar Burgers Zoo te Arnhem. Toevallig was ik een paar dagen daarvoor ook al in Burgers Zoo, dat was  vanwege de ANWB Dolle Dierendag waar ik, als ANWB fotograaf vrijwilliger, foto’s heb lopen maken van de gasten die door de ANWB enBurgers Zoo een dagje uit was aangeboden. De foto’s daarvan en van nog veel andere projecten van de ANWB, zijn te zien in de speciale Flickr groep van ANWB Vrijwilligers.

Burgers Zoo

Burgers Zoo is een prachtige dierentuin met veel afwisseling, ook bij slecht weer kun je nog veel dingen doen omdat grote gedeelten overkapt zijn, zoals de wildernis, het aquarium en de woestijn. Alhoewel, tijdens de ANWB Dolle Dierendag heb ik wel gezien dat wanneer je er een hele dag samen met iemand met een rolstoel doorheen moet, erg vermoeiend is daar het een behoorlijk geaccidenteerd terrein is. Gelukkig hebben we geen leden in een rolstoel en troffen we het met het weer zodat we  zowel buiten als binnen goed foto’s konden maken. In totaal deze dag toch niet zoveel foto’s gemaakt. De foto’s die je maakt in een dierentuin gaan toch al snel op die van een vorige keer lijken. Verder vallen er al weer heel wat foto’s/mogelijkheden af doordat veel dieren achter gaas of dergelijke zitten waardoor je weer veel storende elementen hebt.

Toch heb ik, denk ik, nog wel een paar leuke shots gemaakt, ook van juist geen dieren. Ze zijn te zien in het fotoalbum van dit blog en op mijn Flickr pagina.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.