Scott Kelby’s WorldWidePhotoWalk (WWPW)

05 october 2013 – Voor de vijfje keer organiseerde de bekende Photoshop expert Scott Kelby dit jaar zijn WorldWidePhotoWalk (WWPW). Tijdens zo’n WWPW gaan, op dezelfde dag, op allerlei plaatsen ter wereld, mensen erop uit om foto’s te maken. Dit gebeurd onder plaatselijke leiding waarvoor iedereen zich kan opgeven. Ook dit jaar waren er weer een aantal in Nederland georganiseerDe leider zet een route uit waarvan hij of zij denkt dat die interessant is voor de fotografen. Ook dit jaar waren er weer een aantal in Nederland georganiseerd. Al 2 keer eerder heb ik hieraan deelgenomen 1 keer in Sittard en vorig jaar in Maastricht.

_MG_7187

Dit jaar had ik mij opgegeven voor een WWPW in Luik, onder leiding van Nanno Kroen (http://www.otografie.nl) een beroeps fotograaf hier uit de omgeving, die ook de route van vorig jaar in Maastricht georganiseerd had.

Luik is een mooie stad om in te fotograferen. Veel oude, niet allemaal even goed onderhouden, gebouwen, maar ook wel wat moderne gebouwen. Daarnaast is er ook genoeg op straat te beleven wanneer je van straatfotografie houdt. Verder heeft Luik een kathedraal en nog wat andere interessante kerken voor binnen fotografie. Al met al een goede locatie voor stadsfotografie. De groep bestond uit een 25-tal fotografen, met deelnemers uit Nederland, België en Duitsland._MG_7228
Er was weer een mooie route uitgezet, met o.a. een lekkere klim  de Montagne de Bueren op naar de Citadel. Je moet dan een trap op met 374 treden die hier naar toe leidt. Ben je boven dan heb je een mooi uitzicht over de stad Luik.
Het weer was goed dus er kon veel buiten gefotografeerd worden. Tijdens de bezoeken aan de kathedraal en andere gebouwen weer een aantal HDR opnames gemaakt.
De foto’s zijn weer te zien in het fotoalbum “Fototochten” en in mijn Flickr album samen met de foto’s van de andere WWPWs waaraan ik meegedaan heb.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.